Recenzije

Dijete 44

Tom Rob Smith
Dijete 44

Ubojstva za koja nitko nije smio znati

23.02.2010. | Piše Merita Arslani | Ocjena recenzenta: 5,0

Sovjetski Savez u vrijeme Staljina, KGB, prikriveno ubojstvo, Partija kojoj ništa ne promiče i jedan uporni detektiv koji ne odustaje pod cijenu da će završiti u gulagu - idealna su postava za krimić kakve smo navikli dobivati od iskusnih “majstora” poput Roberta ... opširnije »
Harry Potter i Darovi Smrti

J. K. Rowling
Harry Potter i Darovi Smrti

Sve je dobro završilo, ali nedostaje magije

23.02.2010. | Piše Tanja Tolić | Ocjena recenzenta: 4,5


Prošlo je 17 godina otkako je J. K. Rowling počela raditi na serijalu o Potteru i deset godina otkako je objavljena prva knjiga iz sedmodijelnog serijala o malom čarobnjaku kojem će ožiljak u obliku munje na čelu promijeniti život. ... opširnije »
Imprimatur

Rita Monaldi, Francesco Sorti
Imprimatur

Slučaj Imprimatur

23.02.2010. | Piše Tanja Tolić

U krčmi “Kod paža”, u Rimu u rujnu 1683., igrom slučaja naći će se na istom mjestu 12 ljudi. Već prvoga dana stradat će francuski plemić di Mourai. U strahu da je obolio od kuge, vlasti će zapečatiti gostionicu i preživjelih 11 gostiju ostat će zatvoreno 14 dana. Potom će krčmar ... opširnije »
Istinska moć vode

Masaru Emoto
Istinska moć vode

Kako se izliječiti vodom?

23.02.2010. | Piše Tanja Tolić

U trenutku začeća oplođeno jajašce sastoji se od 96 posto vode. Djetešce se u trenutku poroda sastoji od 80 posto vode. Tijelo odrasle osobe ima 70 posto vode. Drugim riječima, život proživljavamo uglavnom u vodenom obliku. Suština ljudskog bića jest voda. A voda razumije ... opširnije »

Novo u katalogu