Rhonda Byrne, autorica “Tajne”, najavila novu knjigu koja će se zvati “Moć”

Nastavak “Tajne”, koja je tri godine bila na listama najprodavanijih i najčitanijih knjiga, bit će objavljena 17. kolovoza, a autorica u njemu nastavlja razvijati svoju temeljnu ideju o univerzalnom zakonu privlačnosti

Big 105 370

Piše Tanja Tolić
Autorica svjetskog bestselera, knjige “Tajna”, Rhonda Byrne, najavila da će 17. kolovoza objaviti nastavak knjige koji će se zvati “Power”, odnosno “Moć”. “Tajna”, u originalu “Secret”, više je od tri godine bila na listama najčitanijih i najprodavanijih knjiga, a dosad je u svijetu prodano više od 19 milijuna primjeraka. Knjiga je prevedena na više od 40 jezika, između ostalih i na hrvatski, u nakladi zagrebačkog V.B.Z.-a. Ove godine je objavljen i svojevrsni nastavak te svjetske uspješnice, “Tajna za mlade” (također V.B.Z.), no njega nije napisala Rhonda Byrne, nego Paul Harrington, jedan od producenata filma “Tajna”.

U “Tajni” je Rhonda Byrne otkrila čitateljima kako da dosegnu sreću i zdravlje pomoću univerzalnog zakona privlačnosti. U novoj knjizi, otkrio je njezin nakladnik Atria Books, autorica će čitateljima objasniti kako savršeno zdravlje, uspješne veze, posao koji volite, život ispunjen srećom i novac – ukratko, sve što želite – dolazi iz moći. “’Power’ je priručnik najvećoj moći u svemiru – moći da osvojite sve što želite”, objavio je izdavač koji će knjigu, u prvoj nakladi, tiskati u dva milijuna primjeraka.

Velikoj popularnosti “Tajne” najviše je pomogla Oprah Winfrey koja je knjigu neumorno promovorila u svojoj emisiji. Nakon knjige, snimljen je i istoimeni film, a autorica je otkrila kako je inspiraciju za tajnu pronašla u knjizi “The Science of Getting Rich”, knjige koju je 1910. napisao Wallace D. Wattles. Rhonda Byrne (1951), prije nego je postala spisateljica, radila je kao scenaristica i producentica, a rođena je u Australiji.
 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više