Knjige od 20 do 80 posto jeftinije na Sajmu dobre knjige na zagrebačkom Bundeku

Deset dana, od 10 do 22 sata, na zagrebačkom jezeru možete kupiti jeftine knjige brojnih hrvatskih izdavača. A kad već idete na Bundek, ponesite i stare knjige i poklonite ih SOS Dječjem selu Hrvatska

Big 138 477

Zaželjeli ste se dobre knjige? Pravac na Bundek! Od 16. do 26. rujna na jednom od dva zagrebačka jezera održava se Sajam dobre knjige, svakim danom od 10 do 22 sata, a poslastica je da se knjige prodaju po 20 do 80 posto nižim cijenama!

Naklada Ljevak, Fraktura, Dvostruka Duga, Profil, V.B.Z., Vuković & Runjić, Znanje, Jesenski i Truk, Veble commerce, Forum-Zadar, Medicinska naklada, Begen, Naklada Uliks, Planetopija, Zrinski te Mate i Miš pripremili su mnoštvo knjiga po, obećaju, vrtoglavo niskim cijenama. U ponudi su svjetski i domaći hitovi, dječje knjige, stručna literatura i još mnogo toga, a imate priliku učiniti i dobro djelo – donirajte svoje stare knjige za SOS Dječje selo Hrvatska. Očekuju vas i nagradna iznenađenja!
 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više