J.K. Rowling: Uskoro nova knjiga!

“Mama” Harryja Pottera nije otkrila o čemu bi knjiga mogla biti, niti kada će ju objaviti, no rekla je kako ipak nije isključeno da napiše još jedan nastavak sage o malom čarobnjaku. Doduše, tek za deset godina

Big 37 166

Na jučerašnjem tradicionalnom uskršnjem koturanja jaja u Bijeloj kući britanska spistaljica J.K. Rowling obećala je “u ne tako dalekoj budućnosti” objaviti novu knjigu.

Iako je rekla kako ne planira napisati nikakav novi nastavak priče o Harryju Potteru, nije isključila da je tako nešto ipak moguće, “ali tek za deset godina i ovisno o tome kako će se osjećati”, objavio je Washington Post.

Okupljenoj djeci je, međutim, rekla kako svakako želi napisati još knjiga. “Da, želim ih napisati i pišem. Sigurna sam da ću, u ne tako dalekoj budućnosti, objaviti novu knjigu”, rekla je okupljenima.

Uskršnje koturanje jaja je tradicionalan američki običaj koji se svake godine održava u Bijeloj kući na Uskršnji ponedjeljak. Ove je godine na događaj bilo pozvano tisuće djece iz 50 američkih država, a među slavnim gostima bila je i J.K. Rowling.
 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više