Brod knjižara raspisao natječaj za kratku priču

Kulturno-turistički projekt Brod knjižara-Brod kulture raspisao je natječaj za kratku priču koji je otvoren do 31. svibnja. Na natječaj se mogu prijaviti svi, a uvjet je da je priča dosad neobjavljena i dugačka od četiri do 10 kartica.

Najbolju priču odabrat će žiri koji čine glumac i književnik Enes Kišević, književnik, profesor, scenarist i kolumnist Ludwig Bauer te Igor Gerenčer, organizator projekta. Žiri će, osim pobjedničke, izabrati još devet priča, a svih 10 bit će objavljeno u zajedničkoj zbirci. Osim objave, glavna nagrada je i tjedan dana plovidbe na Brodu knjižari te promocija nagrađenog autora. Ostalih devet autora, čije će priče također biti objavljene, imat će priliku za jednodnevno gostovanje, promociju i potpisivanje zbirke na turneji Broda knjižare.

Radovi se mogu slati na adresu: brod.prica@gmail.com. Uz rad, potrebno je priložiti i podatke o autoru – broj telefona i kratak životopis. Pobjednik će biti objavljen u lipnju 2010. godine.

Inače, Brod knjižara kao projekt postoji tri godine, a samo u posljednje dvije ugostio je oko osamdesetak hrvatskih književnika, pjesnika i publicista.
 

Facebook komentari

Novo u katalogu