Pravila privatnosti

Portal Najbolje knjige, Bukoščak 11d, iz Zagreba, brine o vašoj privatnosti i zaštiti vaših osobnih podataka. U tu svrhu donijeli smo ova Pravila privatnosti kako bismo vas informirali o načinima sakupljanja i obrade osobnih podataka.

Korištenje stranice www.najboljeknjige.com

Kad posjetite našu stranicu automatski prikupljamo određene podatke i statističke informacije putem našeg Internet servera ili "kolačića". Više o kolačićima možete doznati na našoj stranici Pravila o kolačićima.

Naša stranica može sadržavati poveznice na druge internetske stranice kojima portal Najbolje knjige ne upravlja i za koje nije odgovoran.

Sigurnost

Portal Najbolje knjige koristi tehničke i organizacijske sigurnosne mjere kako bi zaštitio vaše podatke. Naše se sigurnosne mjere kontinuirano unapređuju sukladno tehnološkom razvoju.

Tajnost podataka

Prilikom posjeta ovim stranicama vaši osobni podaci ostaju tajni. Obvezujemo se da drugim stranama nećemo otkrivati, prodavati ni prenositi podatke koje smo zaprimili.

Newsletter

Besplatnom pretplatom na naš newsletter primat ćete isključivo naš Newsletter koji šaljemo jednom mjesečno. Vaše podatke ne koristimo ni u koju drugu svrhu niti ćemo vam slati ikakve druge mailove izuzev Newslettera na koji ste se pretplatili. Pretplatu na Newsletter možete u svakom trenutku poništiti. 

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više