"Almanah Navala Ravikanta": američki "financijski" bestseler dostupan kao besplatna e-knjiga na hrvatskom

Nakon što je u izdanju Planetopije objavljen kao tiskana knjiga, sada je objavljeno i besplatno e-izdanje američkog "financijskog" bestselera "Almanah Navala Ravikanta". Ono što ovo besplatno e-izdanje čini posebnim jest što je objavljeno na zahtjev samog Navala Ravikanta: jedini način da se ovaj naslov objavi u prijevodu kao klasično komercijalno tiskano izdanje, kako u Hrvatskoj tako i bilo gdje drugdje u svijetu, jest da bude popraćeno besplatnim e-izdanjem

Large naval ravikant
Naval Ravikant

U suradnji zagrebačke Planetopije i Društva za promicanje književnosti na novim medijima [DPKM] u okviru projekta Besplatne elektroničke knjige [BEK] objavljen je prijevod "Almanaha Navala Ravikenata", bestseler na američkom Amazonu u kategoriji "Financije".

Naval Ravikant, svjetski poznata ikona Silicijske doline i startup kulture, rođen je u siromašnoj obitelji koja se doselila u Sjedinjene Države iz Indije. Eric Jorgenson osmislio je ovu knjigu, a u njoj je prikupljena mudrost koju je Naval vlastitim riječima podijelio u posljednjih desetak godina putem Twittera, objava na blogovima i u podcastima.



Naval se obogatio osnovavši brojne uspješne tvrtke, a uz to u ranim fazama uložio u tvrtke kao što su Uber, Twitter, Postmates i stotine drugih. Osim financijskih uspjeha, Naval rado dijeli svoju filozofiju života i sreće, čime je privukao brojne čitatelje i slušatelje diljem svijeta. Cijeli život proučava i primjenjuje svoje koncepte filozofije, ekonomije i stvaranja bogatstva te je time dokazao učinkovitost svojih principa. On i danas na gotovo opušten, umjetnički način gradi tvrtke i ulaže u njih, a pritom je uspio održati zdrav, spokojan i uravnotežen život.

Na mrežnim stranicama posvećenima ovoj knjizi [URL: https://www.navalmanack.com/] čitateljima se već nudi besplatno e-izdanje u prijevodima na brazilski portugalski, bugarski, francuski, njemački, kineski, talijanski, poljski, slovački, turski i vijetnamski, a njima će se sada pridružiti i ovo hrvatsko izdanje.

Hrvatskim čitateljima ovo e-izdanje dostupno je na mrežnim stranicama projekta BEK [URL: https://elektronickeknjige.com/] i to u čak četiri najraširenija formata za e-knjige (HTML, ePub, PDF i MOBI), što omogućuje online čitanje i/ili preuzimanje na vlastite uređaje, a time je zajamčeno optimalno čitateljsko iskustvo na svim trenutno postojećim računalnim uređajima, neovisno o dijagonali zaslona na kojima se e-knjige čitaju, kao i mogućnost ispisa na kućnim pisačima. (N. K.)

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više