Brod knjižara raspisao natječaj za kratku priču

Pišete kratke priče, a nemate pojma kamo ćete na ljetovanje? Evo prilike za vas! Prijavite se na natječaj za kratku priču i uživajte na brodu tjedan dana

Big 52 212

Kulturno-turistički projekt Brod knjižara-Brod kulture raspisao je natječaj za kratku priču koji je otvoren do 31. svibnja. Na natječaj se mogu prijaviti svi, a uvjet je da je priča dosad neobjavljena i dugačka od četiri do 10 kartica.

Najbolju priču odabrat će žiri koji čine glumac i književnik Enes Kišević, književnik, profesor, scenarist i kolumnist Ludwig Bauer te Igor Gerenčer, organizator projekta. Žiri će, osim pobjedničke, izabrati još devet priča, a svih 10 bit će objavljeno u zajedničkoj zbirci. Osim objave, glavna nagrada je i tjedan dana plovidbe na Brodu knjižari te promocija nagrađenog autora. Ostalih devet autora, čije će priče također biti objavljene, imat će priliku za jednodnevno gostovanje, promociju i potpisivanje zbirke na turneji Broda knjižare.

Radovi se mogu slati na adresu: brod.prica@gmail.com. Uz rad, potrebno je priložiti i podatke o autoru – broj telefona i kratak životopis. Pobjednik će biti objavljen u lipnju 2010. godine.

Inače, Brod knjižara kao projekt postoji tri godine, a samo u posljednje dvije ugostio je oko osamdesetak hrvatskih književnika, pjesnika i publicista.
 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više