Hrvoje Marko Peruzović - prvi dobitnik Nagrade Post scriptum za književnost na društvenim mrežama

Nagrada Post scriptum je prva nagrada za književnost na društvenim mrežama u svijetu, a Hrvoje Marko Peruzović bit će nagrađen objavom knjige u izdanju nakladničke kuće Jesenski i Turk

Big 1051 3291

Žiri u sastavu Adrijana Vidić, Staša Nikolić Aras, Želimir Periš i Kruno Lokotar odlučio je da se prva Nagrada Post scriptum za književnost na društvenim mrežama, koju je pokrenula udruga Kultipraktik, dodijeli Hrvoju Marku Peruzoviću.

Nagrada Post scriptum je prva nagrada za književnost na društvenim mrežama u svijetu, jer književnost se nalazi tamo gdje je prepoznajemo. Hrvoju Marku Peruzoviću bit će nagrađen objavom knjige u izdanju nakladničke kuće Jesenski i Turk sa svim pripadnim pravima, a dobit će i novi "alat" za pisanje – smartphone te pravo nastupa na KaLibar bestivalu u Zadru u petak, 16. rujna!

U finale Nagrade Post scriptum za književnost na društvenim mrežama, ušli su, abecednim redom: Alen Brlek, Ivana Čagalj, Boba Đuderija, Hrvoje Marko Peruzović i Ivana Pocrnić. Na Facebok stranici Post scriptum – nagrada za književnost na društvenim mrežama (www.facebook.com/nagradapostscriptum) bit će postavljena obavijest o novom ciklusu nagrade. (N. K.)
 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više