Ljubavolovci, osvojite kartice o ljubavi!

Naklada Ljevak i portal Najbolje knjige poklanjaju dva paketa upravo objavljenih inspiracijskih kartica Brune Šimleše, nastalih na temelju njegove šeste knjige, “Ljubavologija”! Vaš je zadatak napisati esej i poslati nam ga na našu e-mail adresu

Big 429 1383

Nakon velikog uspjeha “Ljubavologije”, najprodavanije publicističke knjige u Hrvatskoj 2011. godine, autor Bruno Šimleša objavio je i 60 inspiracijskih kartica istoga imena, s najljepšim citatima iz njegove šeste knjige. Kako sam piše: “Dragi moji Ljubavolovci, osmislili smo ove kartice da vas podsjete na najintimnije dijelove ‘Ljubavologije’. Cilj im nije zamijeniti knjigu, to je uostalom nemoguće, ali mislim da vas mogu nadahnuti, potaknuti na akciju, provocirati, pružiti mnogo korisnih pitanja i neke odgovore.”

Naklada Ljevak i portal Najbolje knjige poklanjaju vam dva paketa kartica, a vaš je zadatak napisati kratki esej u kojem ćete odgovoriti na pitanje koji je, po vašem mišljenju, smisao ljubavi. Evo par natuknica, da vam “olakšamo” - dakle, zašto volimo, zašto nam je suštinski bitno da volimo, što to govori o nama kao ljudima…

Vaše eseje, zajedno s imenom i prezimenom te adresom, šaljite nam na mail najboljeknjige@najboljeknjige.com. Nagradni natječaj traje do nedjelje, 8. siječnja, u ponoć, a u ponedjeljak ujutro, 9. siječnja, objavit ćemo imena dvoje dobitnika. U nagradnoj igri mogu sudjelovati samo fanovi iz Hrvatske.
 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više