Na stranici Book&Zvook besplatno preuzmite roman Ante Tomića i zbirku pjesama Ane Brnardić

Book&Zvook ovih je dana objavio i dvije nove audio knjige: “Adio kauboju” Olje Savičević Ivančević koji čita Nataša Janjić Medančić (snimak traje 5 sati i 35 minuta) te roman Vida Barića “Fiumanski, opet lažeš” u izvedbi Domagoja Jankovića (5 sati i 24 minute). Da biste mogli slušati audio knjige, potrebno je najprije preuzeti aplikaciju Book&Zvook na platformama Apple App Store, GooglePlay i Huawei Gallery

Large fotojet

Na stranici Book&Zvook do 15. travnja moguće je besplatno preuzeti za slušanje dva izdanja: roman Ante Tomića “Što je muškarac bez brkova” te zbirku pjesama Ane Brndarić “Postanak ptica”. 

Već se svojim prvim romanom “Što je muškarac bez brkova” Ante Tomić gradio u bravuroznog humorista na tragu češke literarne nostalgije. Osebujni likovi u komičnim zabunama i duhovitim dijalozima koji odzvanjaju Dalmatinskom zagorom lako su osvojili ekran svojom filmičnošću i pretvorili ovaj književni tekst u bestseler i humoristički klasik. Gastarbajteri u mercedesima na slikovitom kršu, zaljubljene udovice, zbunjeni svećenici i mačo generali pod koprenom blage ironije oživjeli su, dakle, i na filmu i na daskama i već puna dva desetljeća pronalaze pozornost čitatelja. U zvučnom izdanju ove likove utjelovljuje dramski modernist čije je djelo ostavilo trajan trag u povijesti domaće filmske umjetnosti - glumac Ivica Vidović. Snimka datira iz 2010. godine i zauzima istaknuto mjesto u katalogu knjiga za slušanje.

Nagrađivana pjesnikinja Ana Brnardić rođena je 1980. u Zagrebu. Na Filozofskom fakultetu u Zagrebu završila je studij komparativne književnosti i hrvatskog jezika i književnosti, a na Muzičkoj akademiji studij violine. Objavila je knjige pjesama: "Pisaljka nekog mudraca" (1998), "Valcer zmija" (2005), "Postanak ptica" (2009) i "Uzbrdo" (2015), "Vuk i breza" (2019). Dobitnica je Goranove nagrade, Nagrade Slavić i Kvirinove nagrade za mlade pjesnike, a njezinu zbirku “Postanak ptica” čita Jelena Miholjević.

Book&Zvook ovih je dana objavio i dvije nove audio knjige: “Adio kauboju” Olje Savičević Ivančević koji čita Nataša Janjić Medančić (snimak traje 5 sati i 35 minuta) te roman Vida Barića “Fiumanski, opet lažeš” u izvedbi Domagoja Jankovića (5 sati i 24 minute). Dva nova naslova, kao i drugi naslovi na stranici Book&Zvook nisu besplatni. Da biste mogli slušati audio knjige, potrebno je najprije preuzeti aplikaciju Book&Zvook na platformama Apple App Store, GooglePlay i Huawei Gallery. Za izradu korisničkog računa, odnosno za registraciju potrebna je samo e-mail adresa.

Moguće je za svaku knjigu poslušati besplatni ulomak i tako odabrati štivo koje želite slušati. Knjige se mogu platiti uslugama Apple Pay i Google Pay, putem PayPal naloga, kreditnom ili debitnom karticom, a potom se odabrana knjiga preuzima u cijelosti ili po poglavljima. Moguće je također prilagoditi brzinu čitanja i unositi bilješke te slušati knjigu i kad niste na mreži. (N. K.)

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više