Nagradna igra portala Najbolje knjige i Naklade Ljevak – dijelimo 5 primjeraka “Ljubavologije”

Zadatak nije težak, a nadamo se da ćete u njemu uživati. Napišite nam esej o svojem najvećem ljubavnom trenutku, a pet najljepših nagradit ćemo u idućih tjedan dana primjerkom nove knjige Brune Šimleše

Big 298 906

Koja je razlika između ljubavi i zaljubljenosti? Postoje li bezuvjetna ljubav i srodne duše? Možemo li odlučiti da ćemo nekoga zavoljeti i je li istina da se suprotnosti fatalno privlače? Zašto se događa prevara i je li je moguće preboljeti?

Ovo su samo neka od pitanja koja postavlja i na koje precizno odgovara Bruno Šimleša, vodeći hrvatski autor duhovne literature, u svojoj novoj knjizi “Ljubavologija” koja nas uči kako izgraditi zdrave, sretne i strastvene odnose s drugima. Bilo da je riječ o partnerskoj ljubavi ili obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima, autor upozorava na uobičajene zablude i pogrešna očekivanja koja namećemo jedni drugima, ali isto tako predlaže i rješenja koja će vratiti povjerenje i zadovoljstvo u ova najbitnija područja života. Kad bi postojala znanost o ljubavi, onda bi ova knjiga bila udžbenik!

Za kreiranje istinskog ljubavnog odnosa ključna su tri faktora – ravnoteža davanja i primanja ljepote, visok stupanj kompatibilnosti i iskrenost. Autor, po prvi put u nekoj domaćoj knjizi, čitateljima predstavlja jedinstven test ljubavne kompatibilnosti koji će partnerima pomoći da otkriju koliko se njihove ljubavne želje i nadanja podudaraju te imaju li temelja za stvarnu, ispunjavajuću vezu. Ukratko, “Ljubavologija” je knjiga koja odgovara na vječna pitanja o ljubavi!

Portal Najbolje knjige i Naklada Ljevak pripremili su malu nagradnu igru u kojoj ćemo vam podijeliti 5 primjeraka “Ljubavologije”. Zadatak je jednostavan i nadamo se da ćete u njemu uživati – napišite nam esej o svojem najvećem ljubavnom trenutku. Možete pisati o partnerskoj ljubavi u kojoj ste uživali ili uživate, možete pisati o tome kako volite svoje dijete ili kako ono voli život, možete pisati o prijateljstvu ili možete s nama podijeliti kako uživate u nekom svojem trenutku samoće ili ljepote. Bitno je da se osjeća ljubav!

Pet najboljih eseja objavit ćemo ovdje, na stranicama portala, i nagraditi ih primjerkom knjige. Eseje nam šaljite isključivo na na mail najboljeknjige@najboljeknjige.com, a u nagradnoj igri mogu sudjelovati i fanovi izvan Hrvatske. Nagradna igra počinje danas, 6. lipnja, i trajat će do ponedjeljka, 13. lipnja. Dat ćemo vam par dana da razmislite o svojim ljubavnim trenucima prije nego počnemo objavljivati eseje i nagrađivati vas knjigama.

O Bruni Šimleši više možete doznati na našim stranicama, u rubrici pisci, a u katalogu knjiga su i sve njegove dosad objavljene knjige. Ako ga želite upoznati osobno, imat ćete za to prilike u četvrtak, 9. lipnja, kada će se u zagrebačkom kinu Europa, Varšavska 3, s početkom u 19 sati, održati promocija “Ljubavologije”. Osim autora, knjigu će predstaviti i TV voditeljica Antonija Blaće, glumci Nataša Janjić i Leon Lučev te urednik knjige Kristijan Vujičić. Nakon promocije, autor će i potpisivati knjige, a ako ne stignete na red u četvrtak, dodatno potpisivanje održat će se u subotu, 11. lipnja, također u Zagrebu, u knjižari Ljevak na Trgu bana Jelačića, s početkom u 12 sati.

Od jeseni pak kreće serija izvanrednih predavanja s temama iz “Ljubavologije” koja će se također održavati u zagrebačkom kinu Europa. Prvo predavanje održat će se 14. rujna u 19 sati i na njemu će Bruno govoriti o tome što zapravo znači imati sreće u ljubavi. O predavanjima ćemo vas na vrijeme obavijestiti, a zasad teme možete pogledati ako kliknete na fotogaleriju uz ovaj tekst. Raspored predavanja dolazi i uz svaki primjerak “Ljubavologije”, pa tako i ovih koje možete osvojiti u nagradnoj igri, a knjižice s popisom predavanja moći će se nabaviti i na promociji “Ljubavologije” u četvrtak i potpisivanju u subotu.
 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više