Pridružite se čitalačkom klubu u Gajnicama

U Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska ulica 5, Gajnice, 10090 Zagreb) ove jeseni otvara se Bookclub, odnosno čitalački klub. Druženje i interaktivno otkrivanje bogatog književnog svemira, uz poticajne razgovore o pročitanome, održavat će se jednom tjedno, utorkom od 18 do 19:30 sati u vrlo ugodnom prostoru Galerije na prvom katu Centra

Large pexels helena lopes 711009 1
Foto: Pexels

Slobodno vrijeme radije provodite u društvu dobre knjige nego pred TV-ekranom, a umjesto u šoping centre radije zalutate u neku ljupku knjižaru ili najdražu knjižnicu u kvartu? Onda i vi "patite" od najvažnije sporedne stvari na svijetu, jedne od rijetkih ovisnosti koja čini samo i jedino dobro – čitanja knjiga.

Imamo za vas dobru vijest – u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska ulica 5, Gajnice, 10090 Zagreb) ove jeseni otvara se Bookclub, odnosno čitalački klub. Druženje i interaktivno otkrivanje bogatog književnog svemira, uz poticajne razgovore o pročitanome, održavat će se jednom tjedno, utorkom od 18 do 19:30 sati u vrlo ugodnom prostoru Galerije na prvom katu Centra.

S entuzijazmom i programom recentnog, ali i klasičnog kvalitetnog štiva, kako domaćih tako i inozemnih književnih autora, u fotelji moderatorice očekuje vas Iva Cikojević, profesorica hrvatskog jezika i književnosti, djelatnica u kulturi i pasionirana čitateljica. S obzirom na aktualne epidemiološke mjere, broj sudionika je u skladu s mogućnostima.

Prijaviti se možete na info@czkio-susedgrad.hr, a za sva pitanja slobodno se javite na broj 098-405-404.

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više