Američka knjižara Barnes & Nobles od danas nudi besplatne klasike u digitalnom obliku

Za skidanje e-knjiga dovoljno se registrirati i skinuti softver potreban za čitanje, a svakog tjedna će u ponudi biti novih deset besplatnih knjiga

Big 106 376

Piše Tanja Tolić
Najveća američka knjižara Barnes & Nobles od 16. srpnja svim svojim korisnicima nudi besplatno skidanje e-knjiga, uglavnom klasika. Barnes & Nobles svakog će tjedna nuditi novi izbor velikih književnih djela, a ponuda od desetak knjiga bit će tematski zaokružena.
Primjerice, u prvoj ponudi su knjige zbog kojih smo zavoljeli čitanje, a nude se “Alica u zemlji čudesa i iza zrcala” Lewisa Carrolla, potom Twainove “Avanture Hucklberryja Finna” i “Avanture Toma Sawyera”, bajke braće Grimm, “Petar Pan”, “Tajni vrt” Frances Hodgson Burnett, “Tarzan”, “Čarobnjak iz Oza” i “Otok s blagom”. Sve su knjige na engleskom jeziku. Sljedećih tjedana, u ponudi će biti ljubavni romani, fantastika, avanture i knjige po kojima su snimljeni filmovi.
Digitalnu biblioteku lako je sastaviti, samo treba slijediti upute - traži se e-mail, odnosno registracija, a e-knjiga se mogu čitati na iPadu, iPhoneu, iPod touchu, BlackBerryju, PC i Mac računalima. Za svaki od tih uređaja treba skinuti zaseban softver.
Za više informacija o besplatnom softveru i aplikacijama, kliknite na link www.bn.com/ebooks/download-reader.asp, a za pregled besplatnih knjiga pogledajte na www.barnesandnoble.com/ebooks/category.asp
 

Nk logo mono

Podržite Najbolje knjige: tražimo mecene!

Čitajte svježe.

Prijavite se na naš newsletter i redovno ćemo vam na vašu e-mail adresu slati slasne porcije najsvježijih književnih recenzija i članaka iz svijeta Najboljih knjiga.

Prijava na newsletter

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice.

Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više